Antena Căutare

Miss World a fost primita triumfal in tara sa de origine, Filipine

Filipinezii i-au facut o primire triumfala compatrioatei lor Megan Young, purtatoarea coroanei Miss World pe acest an. Desi vremea nu era deloc prielnica, mii de oameni au tinut sa o salute pe regina frumusetii la revenirea ei in capitala tarii, Manila.

Un urias car triumfal, precedat de o fanfara, a purtat-o pe Megan Young pe strazile cartierului afacerilor din Manila. Doar ploaia s-a inversunat impotriva entuziasmului general si i-a obligat pe organizatori sa instaleze o umbrela pentru protectia tinerei regine a frumusetii. Admiratorii sai nu s-au lasat, insa, descurajati. Dimpotriva, vremea mohorata a fost insotita, uneori, de ninsori de confetii lansate din turnurile de birouri.

Ploaia nu i-a domolit nici pe numerosii localnici, mai ales femei, iesiti in strada, cu sau fara umbrele, pentru a aclama prima filipineza incoronata cu titlul de Miss World.

La randul sau, Megan a salutat cu gratie multimea, fara sa ia in seama ploaia si fara sa renunte, macar o clipa, la zambetul sau fermecator.

Ea a facut, astfel, un foarte bun antrenament pentru numeroasele evenimente de acelasi gen a caror vedeta va fi in urmatorul an, conform contractului legat de titlul sau. Pentru inceput, insa, Megan Young se va odihni, cateva zile, in oraselul sau din provincie.

In varsta de 23 de ani, Miss World s-a nascut in Statele Unite, dar a revenit, cu familia, in tara stramosilor cand avea doar 10 ani. Ea a aparut pe micile si apoi marile ecrane inca din adolescenta, iar in prezent studiaza productia digitala de filme.

FOTO: Hepta

Un britanic se lauda ca a avut peste o mie de partenere. Surpriza: una singura a fost femeie!... Lumea se cutremura! Un seism cu magnitudinea de 6,2 pe scara Richter s-a produs in Grecia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x