Antena Căutare

Mitt Romney ramane fara "Like-uri". Dupa esecul de la prezidentiale, oamenii ii dau "Unlike"

Pagina oficiala a candidatului republican pierde “like” dupa “like”, dupa ce el a fost invins in alegerile pentru Casa Alba.

Mitt Romney isi pierde din popularitate pe zi ce trece, “castigand”, in schimb, din ce in ce mai multe “unlike-uri”. La aceasta concluzie au ajuns cei de la DisappearingRomney.com, ce monitorizeaza, in timp real, activitatea republicanului pe site-urile de socializare. Astfel, luni, la pranz, Romney mai avea 12 milioane de fani pe Facebook si 1,7 de milioane de abonati pe Twitter. Mai mult, s-a estimat ca acesta pierdea, in medie, 650 de fani, pe ora.

Presedintele Obama si-a asumat victoria in alegeri cu o serie de postari pe Facebook si Twitter care au devenit rapid virale. Cu toate acestea, este prea putin probabil ca Romney sau Obama sa posteze chiar ei pe site-urile de socializare.

Pe de alta parte, Facebook este foarte ingrijorat ca site-ul isi pierde credibilitatea, din cauza paginilor false, ce sunt din ce in ce mai multe, in ultimul timp.

Dezastru in Italia din cauza inundatiilor. Trei oameni si-au pierdut viata... Europa, in zodia protestelor: Zboruri anulate, batai cu fortele de ordine, oameni raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x