Antena Căutare

Moartea lui Bin Laden, sarbatorita cu sampanie gratis

Jeff Ruby's Steakhaouse, unul dintre restaurantele cele mai indragite din Louisville (Statele Unite) – care detine, intre altele, titlul de… "cel mai popular restaurant cu fete de masa albe” - si-a anuntat clientii ca a hotarat sa sarbatoreasca moartea lui Bin Laden cu sampanie.

Restaurantul a oferit cate un pahar de sampanie fiecarui oaspete care i-a trecut pragul in cursul zilei de ieri, 2 mai, iar oferta este valabila si astazi, 3 mai.

Si sa nu va imaginati ca este vorba despre orice fel de sampanie, ci numai din cea de foarte buna calitate, cata vreme restaurantului Jeff Rubby's Steakhouse i-au fost conferite "doua cupe" pentru exceptionala lista de vinuri, de catre "Wine Spectator", in cadrul ceremoniei anuale "Restaurant Wine List Awards". "Cupele" sunt un fel de "stele Michelin", care recompenseaza insa strict lista de bauturi a unui restaurant.

Citeste si Jurnalul

FOTO: flickr.com

Revista Time va publica un numar special cu moartea lui Osama bin Laden... Argentina: Navetistii au dat foc trenurilor din cauza unei intarzieri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x