Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Momentul în care un pod se prăbușește peste mai multe bărci de pescuit. Mai multe persoane au rămas blocate în ambarcațiuni. Armata a intervenit

Un pod s-a prăbușit într-un port din nord-estul Taiwanului, strivind mai multe bărci de pescuit și rănind cel puțin șase persoane. Armata s-a alăturat operațiunilor de salvare, mai multe echipaje fiind blocate în interiorul ambarcațiunilor.

Un pod s-a prăbușit într-un port din nord-estul Taiwanului, strivind mai multe bărci de pescuit și rănind cel puțin șase persoane. Armata s-a alăturat operațiunilor de salvare, mai multe echipaje fiind blocate în interiorul ambarcațiunilor.

Cel puţin nouă persoane au căzut în apă şi şapte au fost salvate, şase persoane fiind rănite grav, potrivit Agenţiei Centrale de Ştiri din Taiwan.

Scafandrii i-au căutat pe cei care ar putea fi blocaţi în câteva bărci de pescuit, au declarat pentru Reuters doi oficiali guvernamentali din oraşul-port Suao.„Podul s-a prăbuşit în jurul orei 9:30 dimineaţa, în timp ce un vehicul cisternă petrolieră se afla pe el, după care vehiculul a luat foc”, a declarat Shih I-Chun, secretarul primarului oraşului.

„Ne-am temut că unii pescari ar fi putut fi blocaţi în bărci”, a adăugat acesta.

Autorităţile au înfiinţat un centru de urgenţă, iar armata a anunţat că militarii au ajutat la eforturile de salvare.

Recomandari