Antena Căutare

Mubarak are cancer: Doctorii germani au confirmat diagnosticul

O echipa de medici din Germania l-a examinat pe fostul lider egiptean Hosni Mubarak si a confirmat ca acesta are cancer, scrie cotidianul Al-Ahram. Ziarul spune ca in baza analizelor de sange si a altor teste, doctorii l-au diagnosticat pe Mubarak, in varsta de 82 de ani, cu cancer in stadiu incipient, care "progreseaza foarte incet".

Saptamana trecuta, un avocat al familiei Mubarak a anuntat ca fostul lider sufera de cancer intestinal, dar autoritatile egiptene nu confirmasera aceasta informatie.

Mubarak este investigat pentru moartea a sute de protestatari in timpul revoltei de 18 zile, in urma careia a fost inlaturat de la putere, in luna februarie. El este acuzat si pentru abuz de putere pe durata regimului de 30 de ani, inclusiv exportul gazelor catre Israel la un pret redus conform unei intelegeri secrete care a provocat daune de 714 milioane de dolari Egiptului.

Mubarak se afla in arest la un spital din statiunea Sharm el-Sheikh, unde este tratat pentru probleme cardiace. Transferul sau catre o inchisoare-spital din capitala Cairo a fost amanata din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta fostul lider.

Sursa: Antena3

VIDEO! Barack Obama se compara cu Messi... Cel mai rapid avion de pasageri va ajunge de la Londra la New York in doar doua ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x