Antena Căutare

New York-ul se pregateste pentru marea petrecere de Revelion

New York-ul fierbe zilele acestea. Orasul se pregateste pentru marea petrecere de Revelion, ca in fiecare an. Iar globul de aproape doi metri care coboara in piata la miezul noptii a fost deja instalat. Si are nu mai putin de 2.600 de cristale!

Sute de oameni au mers sa vada cum este instalat globul in Times Square. Tema de anul acesta este "Sa fie pace". Au inscriptionat acest mesaj si au pus si un porumbel, care este simbolul pacii, pe unul dintre cristale.

Organizatorii au vrut sa-i aduca un omagiu si lui Dick Clark, care a murit in luna aprilie a acestui an. Numele lui este inscriptionat pe unul dintre cristale, drept omagiu pentru ca a sarbatorit Anul Nou timp de 40 de ani in Times Square, cand petrecerea era mica si nebuna. Acum este uriasa si salbatica...

Dick Clark a fost gazda showului "American Bandstand", cel mai longeviv spectacol american, difuzat intre anii 1957 - 1987.

Peste un miliard de oameni de pe intreg mapamondul vor urmari petrecerea de Anul Nou din Times Square, estimeaza organizatorii.

Canada, lovita de cea mai mare furtuna de zapada din ultimii ani. Mii de oameni participa la deszapezire... Pensie alimentara uriasa pentru fosta sotie a lui Berlusconi: Trei milioane de euro pe luna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x