Antena Căutare

„Nu mă puteam opri din a-i săruta fața îngerașului meu, dar au închis capacul sicriului”. Drama unei mame a cărui copil a murit de cancer! Ai curaj să citești?

O mamă sfâșiată de durere după ce copilul ei a murit de cancer a povestit drama prin care a trecut, în urma unei lupte grele cu boala nemiloasă a fiului ei. Femeia și-a spus povestea pentru a crește nivelul de conștientizare în privința coșmarului prin care trec familiile cu copii bolnavi de cancer.

O mamă sfâșiată de durere după ce copilul ei a murit de cancer a povestit drama prin care a trecut, în urma unei lupte grele cu boala nemiloasă a fiului ei. Femeia și-a spus povestea pentru a crește nivelul de conștientizare în privința coșmarului prin care trec familiile cu copii bolnavi de cancer.

Înainte de a naște, femeia, Savanna Tate, a fost anunțată de medici că doar doi dintre tripleții ei urmau să supraviețuiască. Însă, cu două săptămâni mai târziu, lucrurile s-au îmbunătățit și a știut în acea clipă că cel de-al treilea micuț este un luptător.

Pe 12 martie 2015, femeia i-a născut tripleții Hayes, Heath și Reese. Însă, fericirea nu a durat mult, deoarece pe 7 ianuarie 2016, ea a aflat că Hayes avea o tumoare pe o treime din suprafața creierului.

În ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, copilul a murit pe 3 decembrie 2016.

„Nu mă puteam opri din a-i săruta fața îngerașului meu, dar au închis capacul sicriului”. Drama unei mame a cărui copil a murit de cancer! Ai curaj să citești?

Acum, mama îndoliată și-a povestit drama, după ce mai multe persoane au întrebat-o ce anume a fost cel mai dificil din toată această luptă de coșmar cu cancerul fiului ei.

Ea susține că i-a fost extrem de dificil să treacă prin această dramă și din cauza sentimentului de singurătate, deoarece părinții aflați în astfel de situații nu vorbesc despre suferința lor.

„Nu mă puteam opri din a-i săruta fața îngerașului meu și din a-i spune cât de rău îmi pare, dar au închis capacul sicriului”, a povestit ea, printre lacrimi, despre momentul în care s-a despărțit pentru totdeauna de fiul ei.

„În timpul luptei, eu și soțul meu ne simțeam singuri în lume. Viața tuturor continua, iar a noastră se derula în reluare, într-un salon de spital, în timp ce fiul nostru suferea, luptându-se cu cancerul”, a mai sus mama îndurerată.

Femeia a povestit și că a luptat pentru fiul ei până în ultima clipă, apelând la medici din întreaga lume, având încredere că fiul ei va supraviețui, deoarece ea „avea încredere”.

Ea a mai povestit cum, din cauza cancerului fiului ei, ea și băiatul au ajuns să trăiască separat de restul familiei, în spitale. „A meritat, pentru că aș fi dat orice să îl fac bine”, a precizat ea.

Un elev s-a sinucis după ce a fost abuzat la școală de o profesoară! A fost găsit fără suflare într-o mașină. „L-a umili... Câţiva muncitorii au fost la un pas să fie loviţi de un avion pe aeroportul din capitala Paraguay-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x