Antena Căutare

Veștile îngrijorătoare vin din China. Numărul persoanelor decedate din cauza noului tip de coronavirus a depășit 420 

Numărul persoanelor decedate din cauza infecției cu virusul din China a crescut la 426, potrivit ultimului raport oficial. De asemenea, alte peste 20.400 de persoane sunt infectate cu coronavirus. 

Veștile îngrijorătoare vin din China. Numărul persoanelor decedate din cauza noului tip de coronavirus a depășit 420 
Veștile îngrijorătoare vin din China. Numărul persoanelor decedate din cauza noului tip de coronavirus a depășit 420

Conform ultimului raport furnizat de autoritățile din China, numărul persoanelor decedate din cauza infecției cu coronavirus se ridică la 426. Nu mai puțin de 64 de persoane au murit în provincia Hubei, unde peste 11 milioane de oameni sunt în carantină. De asemenea, o altă persoană a murit în Filipine, fiind prima din exteriorul Chinei.

Primele imagini din interiorul spitalului construit la Wuhan, în doar zece zile. Armata a trimis 1400 de medici, asistente și personal auxialiar pentru a îngriji pacienții

Conform presei din China, peste 2.345 de noi cazuri de infectare cu noul tip de virus au fost semnalate în zona în care a apărut coronavirusul, astfel că numărul total al îmbolnăvirilor se ridică la 13.522.

Noul tip de coronavirus a ucis mai multe persoane în China decât virusul SARS, care a făcut ravagii în țară între 2002 și 2003.

Noul tip de coronavirus ce face ravagii în China provine de la lilieci. Peste 350 de persoane au murit

Deși numărul persoanelor decedate a trecut de 400, medicii au declarat că persoanele care s-au recuperat în urma infectării cu noul tip de coronavirus a depășit numărul deceselor, întrucât peste 500 de persoane din China, Sri Lanka, Vietnam și Australia au fost externate.

Primele imagini din interiorul spitalului construit la Wuhan, în doar zece zile. Armata a trimis 1400 de medici, asisten... O mamă a fost desfigurată de soț în timp ce dormea. Bărbatul i-a turnat ulei fierbinte pe față: ”Nu poate să vadă sau să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x