Antena Căutare

O adolescentă a deschis ochii după ce medicii i-au dat doar 12 ore de trăit. Mama fetei, în lacrimi: ”Am speranța că va fi bine!”

O adolescentă în vârstă de 16 ani a trecut prin momente dramatice la mijlocul lunii octombrie și, deși medicii nu-i mai dădeau nicio șansă de supraviețuire, părinții ei au din nou speranță după ce fiica lor a deschis ochii după trei săptămâni petrecute în comă. 

O adolescentă a deschis ochii după ce medicii i-au dat doar 12 ore de trăit. Mama fetei, în lacrimi: ”Am speranța că va fi bine!”
O adolescentă a deschis ochii după ce medicii i-au dat doar 12 ore de trăit. Trei săptămâni a fost în comă

Emma Pfouts, o adolescentă în vârstă de 16 ani, din Ohio, Statele Unite ale Americii, s-a confruntat, la mijlocul lunii octombrie, cu probleme de respirație.

Tânăra a suferit un atac grav de astm și o reacție alergică, astfel că inima i s-a oprit pe loc. Deși a fost readusă la viață de două ori în urma tehnicilor de prim ajutor, în următoarea zi, în timp ce se afla în spital, medicii le-au spus părinților că mai are doar 12 ore de trăit.

A stat în comă cinci ani, timp în care soția nu s-a dezlipit de patul lui! Bărbatul a deschis ochii și i-a făcut o mărturisire emoționantă

Au trecut, însă, trei săptămâni, timp în care adolescenta a fost în comă indusă, iar acum părinții ei au din nou speranță. Se pare că fata a deschis ochiiși a început să-și miște mâna.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Faptul că tânăra a deschis ochii și și-a mișcat mâna i-a adus un pic de speranță mamei fetei, care speră că fata își va reveni după atacul teribil.

”Nu am cuvinte, sunt doar lacrimi de bucurie.”, a scris pe Facebook Christina Boyer Weigand, mama fetei, care a făcut, de asemenea, public un videoclip în care apare mâna fiicei ei.

Un bărbat, victimă a unui accident rutier, a murit după 31 de ani petrecuți în comă! Părinții, îndurerați: ”Medicii ne-au spus că n-o să-și mai revină, dar am sperat că...”

Deși familia fetei este optimistă, medicii au lansat un avertisment spunând că recuperarea tinerei ar putea să fie lentă, însă au încredere în semnalele pe care le-a transmis.
De asemenea, prietenii fetei au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a acoperi costurile pentru tratamentul și îngrijirea acesteia.

Interpolul va condamna răspândirea pe scară largă a criptării, care favorizează infractorii... Rostec: Exporturile de arme ale Rusiei nu au fost afectate de sancţiunile americane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x