Antena Căutare

„Mami, mă doare!” O mamă face acuzații grave, după ce fiica ei ar fi fost ținută fără mâncare și îngrijiri medicale în spital

Mama unei copile cu dizabilități își strigă disperarea, după ce, spune ea, fiica ei a fost ignorată și ținută fără mâncare și tratament timp de cinci zile în spital.

Mama unei copile cu dizabilități își strigă disperarea, după ce, spune ea, fiica ei a fost ignorată și ținută fără mâncare și tratament timp de cinci zile în spital.

O fetiță de doar doi ani a trecut prin chinuri groaznice în spitalul în care fusese internată pentru a se i se schimba tubul prin care era hrănită. O procedură banală, ce ar fi trebuit să dureze doar câteva minute. Fetița, spune mama ei, a fost ignorată de cadrele medicale și a trebuit să aștepte cinci zile până să primească ajutorul de care avea nevoie. În tot acest timp, mai spune femeia, fiica ei nu a putut să mănânce sau să își ia tratamentul.

Sarah Bukorovic, 31 de ani, a declarat pentru Metro.co.uk. că ultima internare a fiicei sale, Kayla, s-a transformat într-un coșmar. Aceasta povestește că a fost nevoită să își vadă fiica suferind de foame și suportând dureri groaznice, din cauza indiferenței cadrelor medicale de la Newcastle Royal Victoria Infirmary.

„Fetița mea se uita la mine și arăta spre tub, spunând „Mami, mă doare”. Niciun copil nu trebuie să treacă vreodată prin așa ceva”, a spus Sarah.

Kayla a avut probleme de sănătate dintotdeauna. La doar șapte săptămâni după naștere, a fost diagnosticată cu meningită. Boala a făcut ravagii în organismul ei, ea fiind acum dependentă de oxigen. Fetița și-a pierdut reflexul de înghițire, singurul mod prin care poate fi hrănită este cu ajutorul unui tub. Acesta trebuie schimbat o dată la 12 luni.

„După ce, în sfârșit, i-au scos vechiul tub, ce nu mai putea fi folosit, era negru, plin de muceai. Fetița mea avea urme de arsură pe tot abdomenul”, a adăugat femeia.

La externare, Kayla era o mână de om. Slăbise foarte mult, iar mama ei este îngrijorată de efectele pe termen lung asupra vieții fiicei sale.

„A slăbit foarte mult cât a stat în spital. Sper să își revină cât mai repede. Trecem printr-o perioadă foarte grea... Abia se mai poate mișca, nu mai are deloc energie. Sper să fie totul bine.”

O tânără însărcinată a explicat de ce își va da copilul spre adopție, iar mesajul ei este cutremurător! „Cred că merită ... Doi frați bogați au fost în spatele atentatului din Sri Lanka: „Aceasta este o celulă teroristă operată de către o famil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x