Antena Căutare

O noua iarna grea! Cosmarul alb se va muta in sud-vestul Romaniei

Romanii din sudul-estul tarii au trecut prin clipe de cosmar iarna trecuta, din cauza nametilor de cativa metri si a viscolului. Iarna asta, cosmarul alb se muta in vestul si in sud-vestul Romaniei. In loc de saniuta, de Craciun sa va pregatiti umbrelele: e posibil sa ploua!

Iarna trecuta, Romania a avut de infruntat ninsori serioase la finalul lunii ianuarie. Sud-estul tarii a fost ingropat in nameti. Anul acesta, iarna va fi mult mai calduroasa la inceput, astfel incat sunt sanse ca de Craciun sa ploua in sudul tarii.

Totusi, in ianuarie si in februarie, vremea se va raci. Si va ninge abundent. Mai mult decat anul trecut. De aceasta data, zapada va ingropa Banatul, Oltenia, Transilvania si partea vestica a Munteniei.

Si pe continent va fi o iarna usor atipica. Cel mai rece va fi in vestul continentului, din Spania pana in Olanda si din Marea Britanie pana in Germania, in timp ce in Finlanda sau in Suedia temperaturile vor fi usor ridicate pentru aceste zone.

Asistenta medicala Claudia Roman, laudata de Barack Obama! A salvat mai multi bebelusi de la un spital din New York... Nunta in masa in India: 47 de cupluri au spus "DA" in acelasi timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x