Antena Căutare

Scene de coșmar la bordul unei aeronave! O stewardesă a fost aruncată în plafonul avionului, în urma turbulențelor puternice

Scene teribile au avut loc la bordul unei aeronave ce apariține companiei ALK Airlines, ce zbura pe ruta Kosovo-Elveția. Mai exact, în timpul unor tubulențe, o steardesă a fost aruncată în plafon. 

Scene teribile au avut loc la bordul unei aeronave ce apariține companiei ALK Airlines, ce zbura pe ruta Kosovo-Elveția. Mai exact, în timpul unor tubulențe, o steardesă a fost aruncată în plafon.

Potrivit imaginile devenite virale, în timpul unor turbulențe deosebit de puternice, o stewardesă care se afla pe culoarul avionului a fost aruncată în plafon, aceasta lovindu-se puternic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: A deschis ușa de urgență, încercând să ajungă la toaletă: ce s-a întâmplat cu avionul

De asemenea, același lucru s-a întâmplat și cu căruciorul cu mâncare și băutură pe care îl manevra, în urma incidentului mai mulți pasageri fiind loviți de resturile de mâncare și băuturi.

Citește și: Accident aviatic grav! Un avion cu 157 de persoane la bord s-a prăbușit! Autoritățile: ”Nu există supraviețuitori!”

Turbulențele s-au produs la jumătate de oră după decolarea aeronavei și au durat cel puțin cinci minute, potrivit martorilor de la fața locului, iar 121 de pasageri se aflau la bord, zece dintre aceștia fiind duși la spital.

Opoziţia din Cehia va depune o moţiune de cenzură împotriva premierului Andrej Babis, acuzat de corupție... O fetiță de 21 de luni a murit după ce a fost lăsată ore în șir, în mașină! Mama ei, condamnată la închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x