Căutare Live

O vacanță cu sfârșit fericit pentru un profesor din Nebraska, după ce a găsit un diamant de 2.12 carate într-un parc

Un profesor din Nebraska va avea ce povesti elevilor săi în momentul în care încep activitățile școlare, după ce a găsit un diamant de 2,12 carate în timp ce se afla în vacanță cu familia.

Un profesor din Nebraska va avea ce povesti elevilor săi în momentul în care încep activitățile școlare, după ce a găsit un diamant de 2,12 carate în timp ce se afla în vacanță cu familia.

Josh Lanik, în vârstă de 36 de ani, se afla în vacanță cu familia în momentul în care a descoperit o bijuterie în zona Crater of Diamonds State Park din Murfreesboro, Arkansas.

"Am văzut strălucirea și când am ridicat-o și mi-am rostogolit-o în mână, am observat că nu există margini ascuțite." , a declarat bărbatul.

Profesorul din Hebron, Nebraska, i-a arătat piatra soției sale și apoi a pus bijuteria într-o pungă unde a strâns și alte lucruri din vacanță. Acesta a petrecut aproximativ două ore încercând să caute diamante în zona parcului, care se întinde pe o distanță de 151 de hectare.

"Bijuteria domnului Lanik are aproximativ dimensiunea unei jeleu și are o culoare maro închisă, asemănătoare cu țuică", a spus interpretul parcului Waymon Cox.

Până în acest an, în parc au fost înregistrate 296 de diamante, cu o greutate totală de 53,94 carate.

Tânără ținută cu zgarda la gât și obligată să mănânce resturile menajere lăsate de patronul la care era angajată: „Era p... Procesul lui A$AP Rocky începe marţi. Rapperul va pleda „nevinovat”...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri