Antena Căutare

O vacanță cu sfârșit fericit pentru un profesor din Nebraska, după ce a găsit un diamant de 2.12 carate într-un parc

Un profesor din Nebraska va avea ce povesti elevilor săi în momentul în care încep activitățile școlare, după ce a găsit un diamant de 2,12 carate în timp ce se afla în vacanță cu familia.

Un profesor din Nebraska va avea ce povesti elevilor săi în momentul în care încep activitățile școlare, după ce a găsit un diamant de 2,12 carate în timp ce se afla în vacanță cu familia.

Josh Lanik, în vârstă de 36 de ani, se afla în vacanță cu familia în momentul în care a descoperit o bijuterie în zona Crater of Diamonds State Park din Murfreesboro, Arkansas.

"Am văzut strălucirea și când am ridicat-o și mi-am rostogolit-o în mână, am observat că nu există margini ascuțite." , a declarat bărbatul.

Profesorul din Hebron, Nebraska, i-a arătat piatra soției sale și apoi a pus bijuteria într-o pungă unde a strâns și alte lucruri din vacanță. Acesta a petrecut aproximativ două ore încercând să caute diamante în zona parcului, care se întinde pe o distanță de 151 de hectare.

"Bijuteria domnului Lanik are aproximativ dimensiunea unei jeleu și are o culoare maro închisă, asemănătoare cu țuică", a spus interpretul parcului Waymon Cox.

Până în acest an, în parc au fost înregistrate 296 de diamante, cu o greutate totală de 53,94 carate.

17 persoane au fost ucise după ce un avion militar s-a prăbușit într-un cartier rezidențial din Pakistan... Măcel într-un penitenciar de maximă siguranță! Cel puțin 52 de deținuți au fost uciși, în urma unei revolte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x