Antena Căutare

Oops! O jurnalistă a arătat mai mult decât și-ar fi dorit! În direct, cu părțile intime la vedere

Un reporter de la televiziunea de știri Fox New a avut parte de o situație jenantă,l în timpul unei transmisiuni în direct. Femeia și-a ridicat, din greșală, rochia pe care o purta. Din nefericire pentru ea, lelespectatorii i-au putut admiralenjeria intimă, potrivit mirror.co.uk.

Un reporter de la televiziunea de știri Fox New a avut parte de o situație jenantă,l în timpul unei transmisiuni în direct. Femeia și-a ridicat, din greșală, rochia pe care o purta. Din nefericire pentru ea, lelespectatorii i-au putut admiralenjeria intimă, potrivit mirror.co.uk.

În timp ce prezenta știrile sportive, Alina Moine, și-a agățat accidental rochia, după care a ridicat mâna, lăsând la vedere lenjeria intimă pe care o purta.

Cu toate acestea, a continuat să vorbească alături de colegul ei, fără ezitări. Din păcate, nefericitul moment nu a trecut neobservat, iar clipul cu Alina a a fost vizualizat de peste 350.000 de ori.

Incidentul a avut loc la sfârșitul anului trecut, însă a fost preluat recent de presa locală din Argentina.

Probleme pentru gigantul internetului! Tatăl unei studente ucise în atacurile din Paris dă în judecată Facebook... TRAGEDIE: Un iaht cu 48 de copii la bord s-a scufundat. Cel puţin zece copii au murit înecaţi. Scafandrii fac căutări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x