Antena Căutare

Opt militari români au fost răniţi în urma unui atentat în Afganistan. Mesajul președintelui Iohannis

Opt militari români au fost răniţi luni în urma unui atentat în Afganistan. 

Opt militari români au fost răniţi luni în urma unui atentat în Afganistan.

Sonia Simionov, povești înfiorătoare de pe frontul război din Afganistan: ”Mor oameni! Din pixurile cu arc se fac detonatoare!”

UPDATE 13.00 Iohannis, după atacul din Afganistan soldat cu rănirea a opt militari români: Le urez însănătoşire grabnică şi multă putere lor şi familiilor. Le suntem alături militarilor noştri

Preşedintele Klaus Iogannis a transmis un mesaj după atacul din Afganistan soldat cu rănirea a opt militari români, urându-le acestora însănătoşire grabnică şi multă putere lor şi familiilor. De asemenea, şeful statului precizează că autorităţile le sunt alături militarilor noştri, care "ne reprezintă ţara cu profesionalism".

Opt militari români au fost răniţi în urma unui atentat în Afganistan. Mesajul președintelui Iohannis

"Am aflat astăzi cu profundă durere despre atentatul din Afganistan soldat cu pierderi de vieţi omeneşti, printre care şi copii. În urma acestui tragic eveniment, opt militari români, aflaţi în teatrul de operaţii din Afganistan, au fost răniţi. Le urez însănătoşire grabnică şi multă putere lor şi familiilor acestora în aceste momente de grea încercare", afirmă preşedintele.

De asemenea, şeful statului elogiază dedicarea şi profesionalismul militarilor români.

"Le suntem alături militarilor noştri care ne reprezintă ţara cu profesionalism şi dedicare în cele mai periculoase zone din lume, pentru menţinerea păcii şi asigurarea securităţii internaţionale", a adăugat şeful statului.

ȘTIREA INIȚIALĂ: 11 copii au fost omorâți într-un atentat sinucigaș cu mașină-capcană comis de un presupus taliban care s-ar fi detonat lângă o moschee din sudul Afganistanului. Purtătorul de cuvânt al poliției, citat de DPA, precizează că printre răniți se numără și 8 soldați români.

Opt militari români au fost răniţi în urma unui atentat în Afganistan. Mesajul președintelui Iohannis

Şaisprezece persoane, inclusiv civili, poliţişti şi soldaţi români au fost răniţi în atacul comis în districtul Daman.

Kamikaze s-a aruncat în aer cu vehiculul când un convoi de trupe străine trecea în apropiere, a precizat poliţia.

Talibanii încă nu au confirmat dacă se află în spatele atacului, care este separat de un dublu atentat sinucigaş cu bombă comis în capitala Kabul mai devreme în timpul dimineţii de luni.

Alertă în Marea Britanie! Omizile toxice pot provoca iritații ale pielii, febră și crize de astm... Cine sunt MILITARII ROMÂNI RĂNIŢI în Afganistan şi care este starea lor: "Au între 34 şi 43 de ani"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x