Antena Căutare

Papa Francisc: "Nu conteaza daca esti homosexual sau nu. Toti suntem copiii Domnului"

Gesturile Papei Francisc au surprins de la numirea sa, dezvaluind un altfel de lider catolic. De aceasta data, Papa a mers, din nou, impotriva curentului si a dat speranta unei persoane nesigure pe propria sexualitate

Papa Francisc l-ar fi sunat personal pe un catolic francez pentru a-i spulbera indoielile privind sexualitatea sa. Christophe Turtino ii scrisese anterior Papei, explicandu-i durerea pe care o simte fiind homosexual, dar si un om credincios. Acesta se temea ca orientarea sa sexuala il va condamna la o viata dupa moarte petrecuta in Iad.

Trutino a inmarmurit cand, la cateva zile dupa aceea, a primit un telefon chiar de la Papa Francisc. "Nu conteaza daca esti homosexual sau nu,", i-ar fi spus liderul suprem al Bisericii Romano-Catolice. "Oricum ar fi, toti suntem copiii lui Dumnezeu. De aceea, trebuie sa continuam sa fim buni. Trebuie sa ai curaj, sa crezi in continuare si sa faci bine".

Vaticanul nu a confirmat inca veridicitatea acestei conversatii, dar este cunoscut faptul ca Papa Francisc este mult mai tolerant fata de homosexuali. In ultima sa vizita in Brazilia, acesta a spus: "Daca o persoana este homosexuala dar il cauta pe Dumnezeu si are ganduri bune, cine sunt eu sa il judec?"

sursa: huffingtonpost.com

foto: hepta.ro

Schimbare de plan: SUA vor sa atace cu rachete Siria, timp de trei zile!... Se intampla si la case mai mari! Printul Andrew, legitimat de politie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x