Antena Căutare

Pasagerii cursei aeriene Melbourne-Londra, amenintati cu moartea: "Veti muri cu totii"

Un barbat a incercat sa deschida in zbor usa unui avion al companiei australiene Qantas, ce se deplasa pe ruta Melbourne-Londra, cu escala la Hong Kong, amenintand ca ii va ucide pe pasageri si ca se va sinucide

La cateva ore de la decolarea avionului, barbatul a inceput sa alerge prin avion, rugandu-se si tipand intr-o limba straina: "Veti muri cu totii!". Insotitorii de bord au reusit sa-l imobilizeze cand acesta a amenintat ca va deschide usa de urgenta, spunand: "Este voia lui Dumnezeu".

"El se ruga in ceea ce se crede ca era ebraica si a tipat ca se va sinucide si ca toti pasagerii vor muri", a povestit Helen, o pasagera care se afla in avion, scrie Daily Mail, citat de Mediafax.

Barbatul a fost retinut de autoritatile din Hong Kong, sosite la aeroport. O purtatoare de cuvant a companiei Qantas a confirmat ca a existat un incident la bordul unui avion al sau ce se deplasa de la Melbourne la Hong-Kong.

Sursa: jurnalul.ro

Strauss-Kahn: “Pentru erorile guvernelor in statele aflate in criza plateste omul de rand”... Oficialii maghiari cer ajutorul UE dupa catastrofa ecologica din nordul tarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x