Căutare Live

Politia italiana a arestat peste 40 de mafioti, intr-un cartier din Palermo

Politia italiana afirma ca a "curatat" de mafioti un cartier din Palermo, dupa ce a arestat peste 40 de indivizi cu ranguri mai mari sau mai mici in Cosa Nostra.

Arestarile au incununat o operatiune de supraveghere care a durat mai bine de un an. Politistii au inregistrat, intre altele, o intalnire "la nivel inalt" intre doi capi mafioti, aparent foarte prieteneasca.

In realitate, unul dintre interlocutori il ameninta pe celalalt cu moartea, pentru neplata unei datorii. Au fost filmate, de asemenea, incendieri si alte delicte legate de luptele interne dintre gruparile mafiote.

foto: Intact Images / EPA

Universitatile din strainatate recruteaza studenti romani. Afla ce trebuie sa faci pentru a studia in afara!... Donald Trump nu-l vrea pe Obama! Sustine ca detine o copie dupa actele de divort ale acestuia...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri