Antena Căutare

Presa britanica despre cazul lui Carmen Bejan: Medicii nu au anuntat-o ca va naste un "monstru"

Povestea lui Carmen Bejan a ajuns si in atentia presei internationale. Cotidianul britanic Daily Mail descrie pe larg situatia tinerei de 23 de ani condamnata la 20 de ani pentru omor, prezentand distorsionat mai multe detalii ale crimei.

Jurnalistii vorbesc despre moartea bebelusului, dar si despre faptul ca tanara a facut mai multe ecografii de specialitate in penitenciar.

Dar ceea ce suscita atentia acestora e faptul ca studenta a anuntat ca da in judecata penitenciarul din Arad. Ii acuza in mod eronat pe medici de neglijenta dupa ce acestia nu ar fi descoperit in timpul sarcinii malformatiile grave pe care le avea bebelusul ei, desi medicii romani au anuntat-o pe studenta inca din timpul sarcinii de starea medicala a fetusului. Daily Mail citeaza totusi un doctor din Arad, Sorin Prisca, care-i acuza specialistii medicali ca nu au anuntat-o pe femeie ca va naste "un monstru", nici macar dupa cele 8 radiografii pe care aceasta le-a facut.

Chiar si comentariile pe care le-a primit articolul atrag atentia jurnalistului britanic asupra faptului ca tanara nu l-a omorat pe Trifu Schroth la Universitatea de Medicina Victor Babes, ci in caminul in care tanara locuia. Si britanicii sunt in continuare dezinformati in ceea ce priveste mult mediatizatul caz, multi amintind de contele Dracula, spunand ca fata ar trebui pedepsita in consecinta, in timp ce altii spun ca Bejan si-a omorat deliberat fatul cu droguri.





Carmen Bejan a fost externata

Intre timp, Carmen Bejan se intoarce dupa gratii. Medicii de la Spitalul Universitar, acolo unde tanara a nascut zilele trecute, au decis sa o externeze in aceasta dimineata.

VIDEO! Test cu bagaje la aeroportul Heathrow inainte de JO 2012... Ritual SOCANT in Mexic! O mama i-a scos ochii fiului ei cu o lingura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x