Căutare Live

Presa din SUA, atacata tim de patru luni de hackeri chinezi

Marile cotidiane New York Times si Wall Street Journal, afirma ca sistemele lor informatice au fost atacate de hackeri chinezi. Atacurile s-au produs dupa publicarea unor reportaje critice despre noul premier Wen Jiabao. China respinge acuzatiile.

Hackerii au patruns in sistemele computerelor publicatiei New York Times si au furat parole ale reporterilor si altor angajati. Cu ajutorul unor experti in securitate informatica, hackerii au fost impiedicati sa mai intre in sistem.

Atacurile au survenit dupa ce, in luna octombrie, ziarul a publicat o ancheta prin care s-a dezvaluit ca anumite rude ale premierului chinez au strans o avere de miliarde de dolari, relateaza Mediafax.

O creatie a lui Brancusi ar putea fi vanduta la licitatie cu 600.000 de euro... Orasul Volgograd revine, pentru o zi, la vechiul nume, Stalingrad...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri