Antena Căutare

Prințul Philip, operat de urgență la 96 de ani. Soţul Reginei Elisabeta a ajuns la spital. Doctorii spun că intervenția nu suporta amânare! În ce stare se află Alteța Sa Regală

Prințul Philip a suferit o intervenție chirurgicală de înlocuire de șold. Alteța va mai rămâne în spital pentru câteva zile, pentru a se recupera, a anunțat Palatul Buckingham.

Prințul Philip a suferit o intervenție chirurgicală de înlocuire de șold. Alteța va mai rămâne în spital pentru câteva zile, pentru a se recupera, a anunțat Palatul Buckingham.

Prințul Philip, în vârstă de 96 de ani, a fost internat la spitalul King Edward VII, din Londra, pentru a fi operat la șold. Operația a avut loc ieri, 4 aprilie, scrie The Guardian, care a preluat informația oficială anunțată de Palatul Buckingham.

„Alteţa Sa Ducele de Edinburgh a fost internat la spitalul King Edward VII din Londra, în vederea unei operaţii la şold”, iar vestea internării a venit la doar câteva zile după ce acesta a lipsit de la ceremonia tradițională de duminica Paștilor de la Castelul Windsor, din weekend.

Din cauza vârstei înaintate, prințul Philip a decis toamna trecută retragerea din angajamentele sale publice.

„Ducele de Edinburgh a suferit o operaţie de înlocuire de şold reuşită. Se recuperează în mod satisfăcător în acest stadiu incipient”, a precizat Palatul Buckingham.

Palatul a mai specificat că Prințul Philip va mai rămâne în spital pentru o perioadă, adăugând că se află „într-o dispoziție bună”.

Informație bombă. Mark Zuckerberg a recunoscut că Facebook MONITORIZEAZĂ toate mesajele trimise pe rețeaua de socializar... Cântărețul Kenny Rogers, forțat să-și anuleze mai multe concerte: ”Medicii i-au recomandat să se concentreze pe recupera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x