Antena Căutare

Regina Elisabeta a II-a, operată în mare secret. Informația a fost confirmată de oficiali de la Palatul Buckingham: ”Pot să confirm că a fost supusă unei proceduri!”

Informația momentului vine din Marea Britanie, întrucât oficiali de la Palatul Buckingham au confirmat faptul că Regina Elisabeta a II-a a fost operată. 

Informația momentului vine din Marea Britanie, întrucât oficiali de la Palatul Buckingham au confirmat faptul că Regina Elisabeta a II-a a fost operată.

Conform unui purtător de cuvânt al Palatului Buckingham, totul s-a petrecut luna trecută, iar intervenția chirurgicală oftalmologică a fost un succes.

"Pot să confirm că regina a fost supusă unei proceduri de succes, luna trecută, pentru a trata o cataractă", a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

În urmă cu doar două luni şi Prinţul Philip a fost supus unei intevenţii chirurgicale, la şold.

„Alteţa Sa Ducele de Edinburgh a fost internat la spitalul King Edward VII din Londra în această după-amiază în vederea unei operaţii la şold, care va avea loc miercuri”, a anunţat atunci purtătorul de cuvânt.

Prinţul consort şi Regina au sărbătorit 70 de ani de căsătorie în noiembrie 2017.

David Douglas Duncan, celebrul fotograf american, a murit. Bun prieten al pictorului Picasso, bărbatul avea 102 ani... Concediu pentru creşterea animalelor de companie. Cine se va bucura de trei zile libere: "Puiul are nevoie de atenţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x