Antena Căutare

Concediu pentru creşterea animalelor de companie. Cine se va bucura de trei zile libere: "Puiul are nevoie de atenţie constantă şi de iubire necondiţionată"

O mare companie din Norvegia, specializată în distribuţia de produse destinate animalelor de companie, le oferă angajaților, cei care au un pui de căţel sau de pisică, dreptul la ''concediu de paternitate'' .

O mare companie din Norvegia, specializată în distribuţia de produse destinate animalelor de companie, le oferă angajaților, cei care au un pui de căţel sau de pisică, dreptul la ''concediu de paternitate'' .

''Socializarea căţeluşilor şi dresajul nu pot fi făcute doar seara şi în weekenduri. Un pui lipsit de prezenţa mamei şi a fraţilor se poate simţi în nesiguranţă şi pierdut în noua sa locuinţă. Dacă animalele de companie sunt lăsate singure prea mult timp, ele pot găsi tot felul de lucruri de făcut, unele dintre acestea nefiind pe placul proprietarului'', spune Henri Mäkinen, directorul de marketing al companiei.

Oamenii primesc trei zile libere plătite, pentru acomodarea animalului cu noul proprietar dar si cu nou mediu, după cum mărturisește David Rönnberg, directorul executiv al Musti Group.

''Un pui de animal are nevoie de atenţie constantă şi de iubire necondiţionată. A acorda atenţie nevoilor animalului de companie şi petrecerea timpului cu acesta îl ajută să înveţe, clădeşte încrederea şi ajută la prevenirea tulburărilor comportamentale care ar putea apărea în viitor'', a adăugat Rönnberg, citat de Agerpres, potrivit dcnews.ro

Regina Elisabeta a II-a, operată în mare secret. Informația a fost confirmată de oficiali de la Palatul Buckingham: ”Pot... Femeie însărcinată, bătută și trasă de păr de un polițist, în plină stradă: "Calmează-te, omule! Este gravidă!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x