Momentul exact în care Rusia a atacat Ucraina, în Marea Neagră. Acestea sunt clipele care ar putea genera un război lângă România! - VIDEO

Fierb apele în Marea Neagră, după ce Rusia a atacat şi a capturat trei nave ucrainene în Marea Azov. O filmare arată momentul exact în care unul dintre vasele militare ruseşti lovește o ambarcațiune ucraineană.

Fierb apele în Marea Neagră, după ce Rusia a atacat şi a capturat trei nave ucrainene în Marea Azov. O filmare arată momentul exact în care unul dintre vasele militare ruseşti lovește o ambarcațiune ucraineană.

Federaţia Rusă acuză că ambarcaţiunile vecinilor au încercat să treacă ilegal apele sale teritoriale. Replica Ucrainei a venit imediat: preşedintele a propus instaurarea legii marţiale pentru 60 de zile, perioadă în care puterile armatei vor fi sporite. O astfel de decizie nu s-a luat nici măcar după anexarea Crimeei.

NATO şi Uniunea Europeană au intervenit şi cer Rusiei să calmeze situaţia.

Şi la noi, Ministerul Afacerilor Externe a reacţionat şi a reafirmat sprijinul României pentru integritatea teritorială şi suveranitatea Ucrainei şi pentru dreptul de a-şi utiliza apele teritoriale

O filmare arată exact momentul în care unul dintre vasele militare ruseşti lovește o ambarcațiune ucraineană. Urmăriți filmarea în clipul de mai sus din „Observator”.

După atac, Kievul a acuzat Moscova că a comis un act de agresiune şi a anunţat că 6 marinari ar fi fost răniți după ce trupele ruseşti au deschis focul. De asemenea, toate navele au fost avariate.

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021. Gemenii au probleme la locul de muncă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021 spune că Gemenii au probleme la locul de muncă, dar...
Parteneri
Sos tzatziki. Sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți
Dacă ești în căutarea unei rețete de sos cremos, răcoritor și aromat, întrerupe căutările și prepară celebra rețetă de sos tzatziki. Este o rețetă de sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți, perfect pentru a fi consumat cu o multitudine de preparate.
Catine.ro
Ultimele știri