Antena Căutare

S-a certat groaznic cu iubitul, s-a urcat în mașină și a accelerat! Ce a urmat apoi, e ÎNFIORĂTOR! Era o femeie irezistibilă

Bonnie Hiller, o tânără, în vârstă de 27 de ani din Marea Britanie, și-a pierdut viața în urma unui accident cumplit, după ce s-a certat groaznic cu iubitul ei.

Bonnie Hiller, o tânără, în vârstă de 27 de ani din Marea Britanie, și-a pierdut viața în urma unui accident cumplit, după ce s-a certat groaznic cu iubitul ei.

Potrivit presei internaționale, fosta Miss East England a condus, pe unele porțiuni de drum, în Essex, cu aproape 200 de kilometri pe oră. Din păcate, ea a a pierdut controlul volanului într-o curbă. Atunci avea 178 de kilometri la ora, potrivit Daily Mail.

"Cei care o cunosc ştiu că era o şoferiţa foarte atentă. A avut o ceartă monstruoasă înainte, ceva a enervat-o", a spus tatăl femeii.

Martorii spun că au văzut un Mercedes care mergea cu o viteză extrem de mare, lucru care le-a atras atenţia. "Eu conduc o Vectra. Când a trecut pe lângă mine, maşina s-a cutremurat", a spus un şofer.

Impactul a fost deosebit de violent, astfel că femeia a zburat pur și simplu din maşină, după ce centură de siguranţă s-a rupt.

Două elicoptere s-au prăbuşit în Argentina: Zece persoane au murit... Indicatorul care a şocat o lume întreagă! Şoferilor nu le vine să creadă că au putut să scrie aşa ceva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x