Antena Căutare

Saracia din Coreea de Nord, la puterea Dior. Care este accesoriul preferat al sotiei lui Kim Jong-un

Coreea de Nord se afla, in momentul de fata, intr-o grava criza economica, peste 88.000 de persoane fiind afectate de inundatii si alunecari de teren. Cu toate acestea, Ri Sol-Ju, prima doamna a tarii, nu a avut nici o rusine in a se afisa in public cu o geanta Dior, care costa de trei ori mai mult decat salariul minim pe economie.

Prima doamna a Coreei de Nord isi respecta imaginea si face tot posibilul sa fie bine promovata, in ciuda faptului ca se afla in antiteza cu situatia tarii conduse de sotul ei. La o vizita in cadrul unei baze militare, Ri Sol-Ju a venit imbracata cu o rochie alba si un sacou negru, la care a asortat o geanta demna de vedetele de la Hollywood.

Accesoriul - o poseta Christian Dior - este confectionat din piele matlasata si se vinde in Seul, capitala Coreei de Sud, la pretul de 1,8 milioane de woni, adica circa 1300 de euro, conform Daily Mail. Pretul posetei este chiar de trei ori mai mare decat salariul minim pe economie - 400 de euro.

In opozitie cu gusturile primei doamne, cei 24 de milioane de locuitori ai Coreei de Nord fac foametea. Statisticile arata ca anul acesta peste 3 milioane de nord coreeni vor avea nevoie de alimente din partea statului.

Foto: dailymai.co.uk

Mai multi romi care foloseau minori pentru a fura din magazine de bijuterii au fost prinsi in Spania... Grecia: Bancherii au protestat pe strazile Atenei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x