Antena Căutare

Scandal la nivel înalt! Primul ministru al Israelului și soția acestuia acuzați de luare de mită și FRAUDĂ

Sara Netanyahu, soția primului ministru israelian, a fost pusă sub acuzare pentru fraudă după ce ar fi comandat mâncare în valoare de 100.000 de dolari.

Scandal la nivel înalt! Primul ministru al Israelului și soția acestuia acuzați de luare de mită și FRAUDĂ
Primul Ministru Netanyahu și soția acestuia | news.sky.com

Sara Netanyahu, soția primului ministru israelian, a fost pusă sub acuzare pentru fraudă după ce ar fi comandat mâncare în valoare de 100.000 de dolari din bani publici.

Ministrul Justiției din Israel a declarat că soția primului ministru israelian este acuzată că ar fi folosit fraudulos fonduri publice pentru a comanda mâncare în valoare de 100.000 de dolari, după ce ar fi susținut, în mod fals, că în staff-ul soțului ei nu se află niciun bucătar.

Primul Ministru Benjamin Netanyahu este de asemenea anchetat de poliție pentru acuzații de corupție. În unul din cazuri el și membrii familiei sale sunt acuzați că ar fi luat mită în valoare de aproape 300.000 de dolari. Mita a constat în trabucuri de lux, champanie și bijuterii primite din partea unor persoane influente în schimbul unor favoruri personale și financiare.

Într-un alt caz, primul ministru este acuzat că ar fi încercat să ajungă la o înțelegere cu patronul ziarului Yediot Aharonot, unul in cele mai importante ziare din Israel, pentru a fi prezentat în media într-o lumină cât mai favorabilă.

Primul ministru Netanyahu a respins toate acuzațiile și spune că acestea sunt doar o „vânătoare de vrăjitoare” venită in partea presei.

ERUPȚIE „EXPLOZIVĂ”. Fumul și cenușa au format o coloană de 2.600 de metri înălțime. ALERTĂ în zonele afectate... Declarații HALUCINANTE despre un copil de 12 ani! „Ar trebui smuls din brațele mamei și aruncat...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x