Antena Căutare

Scene surprinzătoare filmate într-o pădure din India. Un piton a fost surprins regurgitând un câine întreg | VIDEO

Un piton lung de patru metri a fost filmat regurgitând un întreg câine vagabond pe care l-a înghițit într-o pădure din India. Filmările înfiorătoare au fost surprinse de către pasionații de animale sălbatice locale, în timp ce se aflau într-o misiune de salvare în Udaipur, în Rajasthan.

Un piton lung de patru metri a fost filmat regurgitând un întreg câine vagabond pe care l-a înghițit într-o pădure din India. Filmările înfiorătoare au fost surprinse de către pasionații de animale sălbatice locale, în timp ce se aflau într-o misiune de salvare în Udaipur, în Rajasthan.

După ce au observat un piton de stâncă mare, ghemuit pe iarbă cu burta plină, aceștia au decis să se apropie de reptilă și să filmeze ce s-a întâmplat în continuare.

Pasionații de animale sălbatice au reușit să surprindă momentul în care reptila și-a deschis gura largă pentru a elibera corpul câinelui fără stăpân, care fusese consumat anterior de piton.

Omul care a filmat videoclipul a explicat: „Miercuri dimineață, mergeam într-o salvare, iar pe drum am văzut unii oameni care deranjau un Python Indian Rock lung de patru metri care mâncase ceva. Când am ajuns mai aproape de reptilă, acesta regurdita un câine vagabond”.

Scene surprinzătoare filmate într-o pădure din India. Un piton a fost surprins regurgitând un câine întreg | VIDEO

Pitonul a sfârșit prin a regurgita câinele, ceea ce șerpii fac deseori atunci când sunt stresați sau simt că un prădător pândește în apropiere.

Omul care a filmat videoclipul a continuat să descrie modul în care pitonii necesită aproape jumătate de oră pentru a-și înghiți mâncarea, care poate fi adesea mai mare decât diametrul pitonului, deoarece fălcile lor sunt conectate de ligamente foarte flexibile, astfel încât să se poată întinde.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că își pun toată energia în înghițirea alimentelor, o vor regurgita întreagă dacă simt că un prădător este în apropiere pentru a-și reînnoi nivelul de energie.

El a continuat: „Regurgitând prada cât mai curând posibil, reptilele colectează energia și se îndepărtează”.

Șerpii sunt exclusiv carnivori și extrem de puternici, își atacă prada într-o ambuscadă și se înfășoară în jurul pradei, zdrobind-o încet. Își înghit apoi prada întreagă.

Deși pitonii mănâncă în mod obișnuit șobolani și alte animale mici, experții consideră că despăduririle afectează obiceiurile alimentare ale șerpilor și sunt obligați să se hrănească cu animale mai mari pentru a supraviețui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă: UNILAD

Opt morţi şi zece răniţi în staţiunea ucraineană Odesa, într-un incendiu la un hotel... Incendiu devastator la un hotel din portul Odessa. Opt oameni au murit, iar alţi 10 au fost răniţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x