Antena Căutare

“Scoateţi imediat dispozitivele din priză!". Discuția intimă a unui cuplu, înregistrată de boxele din casă și trimisă altcuiva: "Tot ce se întâmpla la noi în casă era înregistrat"

Un cuplu din Portland, Statele Unite, a trăit unul dintre cele mai bizare momente, după ce au aflat că boxele inteligente de la Amazon le-au înregistrat o discuţie privată, avută în casă, și au trimis-o la întâmplare cuiva din agenda lor telefonică.

Un cuplu din Portland, Statele Unite, a trăit unul dintre cele mai bizare momente, după ce au aflat că boxele inteligente de la Amazon le-au înregistrat o discuţie privată, avută în casă, și au trimis-o la întâmplare cuiva din agenda lor telefonică.

Oamenii au cerut explicații, imediat, companiei producătoare. Danielle şi soţul aprindeau luminile, porneau căldura sau iniţiau apeluri atunci când aveau mâinile ocupate cu aceste boxe și aplicația Alexa. Până într-o zi, când au primit un telefon.

Ne-a zis: “Scoateţi imediat din priză imediat dispozitivele Alexa!”. Ne-am dus şi le-am scos din priză, apoi ne-a spus că a primit fişiere audio, înregistrări cu ceea ce se întâmplă la noi în casă. Mai întâi, soţul meu a zis că nu se poate. Iar el a zis: “Vorbeaţi despre parchet din lemn masiv”. Dumnezeule, aşa e!”, povestește femeia.

În mod normal, sistemul se activează când aude cuvântul “Alexa”, urmat de o comandă. În cazul de față, se pare că ar fi vorba de o eroare: a “auzit” greşit, de patru ori la rând.

Putin pleacă de la Kremlin. Declarația unuia dintre cei mai puternici oameni din lume face înconjurul planetei... Dezastru în Hawaii. Zeci de case înghițite de lavă, după erupțiile vulcanului Kilauea. 890 de hectare au fost arse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x