Antena Căutare

Seful bisericii catolice din Marea Britanie: "Legalizarea casatoriilor homosexuale e asemanatoare legalizarii sclaviei"

Seful bisericii catolice din Marea Britanie, cardinalul Keith O'Brien, critica dur casatoriile homosexuale pe care le considera o "aberatie" si le aseamana cu sclavia si avortul, relateaza The Daily Telegraph.

Cardinalul sustine ca statele care legalizeaza casatoriile intre homosexuali actioneaza impotriva "legilor naturale" si nu ar trebui sa considere aceste actiuni drept "progrese".


O'Brien a spus pentru postul britanic de radio BBC Radio 4 ca o legalizare a casatoriilor intre persoane de acelasi sex va aduce "alte aberatii, iar societatea va degenera si mai mult".

"Imaginati-va pentru un moment ca guvernul decide sa legalizeze sclavia dar ofera asigurari ca nimeni nu va fi obligat sa aiba un sclav", a spus seful bisericii catolice din Marea Britanie

Legalizarea casatoriilor intre homosexuali ar "schimba intreaga notiune a ceea ce casatoria si familia sunt. Afecteaza copiii care sunt nascuti, care au dreptul la o mama si un tata", argumenteaza O'Brein.

foto: telegraph.co.uk

Accident feroviar in Polonia: Cel putin 14 morti si zeci de raniti... Grecii isi comanda cartofii pe internet. Tone de cartofi sunt vandute acum la o treime din pretul pietei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x