Antena Căutare

Site-ul Kremlinului, spart de hackerii Anonymous

Un grup de hackeri rusi, care sustine ca face parte gruparea Anonymous, a atacat miercuri site-ul Kremlinului, care a fost inaccesibil timp de aproximativ o ora.

Anonymous a revendicat atacul pe contul sau de Twitter, dupa care a postat imagini pentru a-si sustine afirmatiile. Iar un reprezentant al Kremlinului a confirmat atacul si a precizat ca si alte site-uri oficiale ale Guvernului au fost, de asemenea, atacate.

"Luam foarte in serios aceste amenintari si suntem pregatiti pe deplin. Sunt atacuri serioase, insa expertiza profesionistilor nostri nu este o gluma", a declarat oficialul.

Anonymous din Rusia a avertizat ca va ataca site-uri guvernamentale rusesti, luni, pentru a-si demonstra solidaritatea cu manifestatiile opozitiei. Atacu de miercuri vine la numai o zi de la "reincoronarea" lui Putin in functia de presedinte al Rusiei.

Un nou dezastru ameninta Ungaria: Rezervoarele cu noroi rosu de la Almasfuzito, instabile... Ziua Victoriei - Parada militara grandioasa, in Piata Rosie din Moscova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x