Căutare Live

Slovenia, prima ţară din UE care spune că a învins epidemia covid-19, soldată cu 103 morţi şi 1.464 de contaminări la o populaţie de două milioane de oameni

Guvernul sloven a anunţat sfârşitul epidemiei noului coronavirus în ţară - o premieră în Uniunea Europeană (UE) -, după ce autorităţile au confirmat mai puţin de şapte contaminări pe zi în ultimele două săptămâni, relatează Reuters.

Persoane care vin în Slovenia din alte state membre UE nu mai sunt obligate să se izoleze timp de cel puţin şapte zile, ca de la începutul lui aprilie, a anunţat Guvernul joi într-un comunicat.

Slovenia, o ţară cu două milioane de locuitori, a raportat 1.464 de contaminări cu noul coronavirus şi 103 morţidin cauza covid-19.

”Slovenia a potolit epidemia în două luni (...). Azi Slovenia are cea mai bună omagine epidemiologică din Europa”, anunţa joi, în Parlament, premierul Janez Jansa.

Sursa : news.ro

Bilanţul covid-19 în Germania creşte cu 101 morţi şi 913 contaminări la 7.824 de decese şi 173.152 de cazuri... Bilanţul covid-19 în Rusia creşte cu 113 morţi şi 10.598 de contaminări la 2.418 de decese şi 262.843 de cazuri...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri