Antena Căutare

Șoferul camionului groazei” din Marea Britanie, este ”parte parte din inelul de contrabandă cu persoane la nivel global”

Șoferul camionului groazei” din Maea Britanie, acuzat de uciderea a 39 de migranți este ”parte parte din inelul de contrabandă cu persoane la nivel global”

Șoferul camionului groazei” din Marea Britanie, este ”parte parte din inelul de contrabandă cu persoane la nivel global” Galerie
maurice robinson

Șoferul camionului groazei” din Maea Britanie, acuzat de uciderea a 39 de migranți, este ”parte parte din inelul de contrabandă cu persoane la nivel global”.

Maurice „Mo” Robinson, în vârstă de 25 de ani, a apărut luni la Tribunalul din Chelmsford prin intermediul unui video, spunându-și numele, adresa și naționalitatea.

Bărbatul este acuzat, de asemenea, de conspirație în vederea traficului de persoane, conspirație pentru a ajuta imigrația ilegală și spălare de bani.

Procurorul Ogheneruona Iguyovwe a declarat instanței că acuzațiile de conspirație aduse lui Robinson sunt legate de un „inel global” care implică „mutarea ilegală a unui număr mare de imigranți în Marea Britanie”.

Șoferul camionului groazei” din Marea Britanie, este ”parte parte din inelul de contrabandă cu persoane la nivel global”

Acuzatul rămâne în arestul Poliției până pe 25 noiembrie când se va pregăti pentru audieri.

În acea ședință următoare, Robinson va răspunde pentru infracțiunile care i se impun: 39 de acuzații de omucidere "a unor persoane necunoscute", două de conspirație pentru a facilita traficul de persoane, o acuzație de spălare de bani și o altă infracțiune de deținere de mărfuri ilegale.

Șoferul camionului groazei” din Marea Britanie, este ”parte parte din inelul de contrabandă cu persoane la nivel global”

Poliția ia în considerare considerare faptul că există o mafie a traficului de persoane, în timp ce autopsiile cadavrelor sunt efectuate la spitalul din Chelmsford, Anglia.

De asemenea, agenții lucrează cot la cot cu ambasada vietnameză în Marea Britanie, după ce mai mulți cetățeni ai acestei țări se numără printre victimele găsite în camion.

Citește și:

Cea mai mică victimă din ”camionul groazei” avea 15 ani. Plecase să-și vadă părinții care trăiau ilegal în Marea Britanie

Politico: Ursula von der Leyen aşteaptă ca România să-şi nominalizeze comisarul, dar nu există un Guvern care să facă ac... Doi bărbaţi capturaţi de americani în raidul împotriva lui al-Baghdadi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x