Antena Căutare

Spania: Hot de diamante, prins cu ajutorul razelor X !

Doi barbati bine imbracati au profitat de neatentia unei femei care si-a lasat geanta pe podea si au furat tot ce se afla in ea: 2000 de euro, 400 de lire sterline, un telefon mobil si un pandantiv cu un diamant in valoare de 12.000 de euro si alte obiecte de pret. Hotii au fost prinsi imediat, dar diamantul nu a fost gasit decat cu raxe X, pentru ca unul dintre ei il inghitise.

Furtul a avut loc in Marbella, un oras din sudul Spaniei, iar victima a fost o femeie din Marea Britanie. La momentul incidentului, aceasta se afla impreuna cu o prietena intr-un restaurant in care luau masa. Barbatii au profitat de neatentia femeii care si-a lasat geanta pe podea si au furat tot ce se afla in ea: 2000 de euro, 400 de lire sterline, un telefon mobil si un pandantiv cu un diamant in valoare de 12.000 de euro si alte obiecte de pret.

Victima a constatat disparitia gentii, abia dupa ce talharii s-au facut nevazuti. Planul lor insa nu a putut fi dus pana la capat, datorita autoritatilor care au reusit sa-i captureze la un punct de control.

Bunurile au fost recuperate din masina in care se aflau barbatii, mai putin pandantivul cu diamant. In timpul operatiunii, unul din politisti a sesizat gestul unuia din hoti, de a pune mana la gura, lucru care a dus la supozitia ca l-ar fi inghitit.

Barbatul si-a recunoscut fapta, dupa ce a fost supus unui test de raze X.

Sursa foto: mayra.ro

Nicolas Sarkozy si David Cameron, "vizita istorica" in Libia... Trei cutremure mai mari de 6 pe Richter s-au produs in decurs de o ora in lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x