Antena Căutare

Gigantul Starbucks si-a descoperit un frate mai mic in Bangkok... pe care il da in judecata!

 Proprietarul unei cafenele din Bangkok, Thailanda, este dat in judecata de Starbucks pentru copierea logo-ului. Acest act indraznet l-ar putea costa aproximativ zece mii de dolari.

Cel mai mare lant de cafenele din lume il da in judecata pe thailandezul Damrong Maslae, cunoscut ca "Starbung", dupa ce acesta a ignorat scrisoarea de incetare primita de la americani. Compania a depus o plangere pentru furt de proprietate intelectuala si a cerut politiei sa-l aresteze.

Cu toate acestea, Maslae refuza sa schimbe logo-ul, spunand ca prietenul care l-a creat a fost inspirat de religia sa, islamul. "Logo-ul meu are o luna si o stea, iar culoarea verde se datoreaza islamului. Starbucks a insistat sa elimin verdele si cuvintele 'Star' si 'Coffee', iar eu nu pot sa fac asta", a declarat thailandezul. Ba mai mult, el afirma ca turistii ii lauda cafeaua si spun ca este chiar mai buna decat cea de la Starbucks.

Vizita de Halloween?! O scoala din Marea Britanie a fost inchisa din cauza unei invazii de paianjeni... O romanca, cea mai sexy jucatoare baschet din Spania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x