Antena Căutare

Trei persoane au murit într-un atac armat la un festival culinar din California

Mai multe persoane au fost ucise după ce un bărbat a deschis focul la un festival culinar anual din nordul Californiei, în SUA, relatează BBC.

Consilierul local Dion Bracco a declarat că cel puţin trei persoane au murit în atacul armat de la un Festivalul al usturoiului din Gilroy duminică seara.

Un purtător de cuvânt al poliţiei locale a confirmat că au existat mai multe decese.

NBC Bay Area a informat că membrii echipajelor de pe ambulanţe au fost informaţi că 11 persoane „sunt la pământ” după mai multe focuri de armă în ultima zi a festivalului, care celebrează industria de usturoi a oraşului.

În videoclipuri postate pe reţelele sociale mai mulţi oameni pot fi văzuţi cum aleargă iar în spate se aud focuri de armă.

Guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a declarat că biroul său monitorizează situaţia cu atenţie: „Este ceva îngrozitor”, a afirmat el.

Preşedintele american Donald Trump a scris pe Twitter: „Autorităţile sunt la faţa locului în Gilroy, California. Conform relatărilor, atacatorul nu a fost încă prins. Aveţi grijă!”.

Sursa : news.ro

Statele Unite au livrat milioane de tone de soia în China, după consensul din iunie... Afganistan: 20 de morți și 50 de răniți în urma unui atac cu bomba la biroul candidatului la vicepreședinție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x