Antena Căutare

SUA: Un baietel de 11 ani si-a dat mama pe mana politiei

Un baietel de 11 ani era atat de satul si scarbit de permanentul miros de marijuana din casa, incat a fotografiat drogurile cu telefonul mobil si le-a trimis politiei.

Baiatul a pozat drogurile pe care mama si tatal lui vitreg le utilizau si a trimis apoi fotografiile tatalui sau biologic, care a alertat la randul lui autoritatile.

Conform politistilor din Minnesota, o perchezitie in casa familiei a scos la iveala trei kilograme si jumatate de marijuana, depozitate in cateva genti.

Heidi Christine Siebenaler (40) este acuzata pentru posesie de marijuana, iar sotul ei, Mark Siebenaler (40), este acuzat pentru posesie si comercializare de marijuana, potrivit Star Tribune.

Barbatul a declarat ca detinea drogurile in scopuri medicinale, pentru a-si vindeca o rana la creier, pe care a capatat-o cu 20 de ani in urma. "Fumez marijuana si nu ma rusinez cu asta", a declarat Mark Siebenaler. Insa in Minnesota, consumul de marijuana este ilegal.

In casa Siebenaler mai locuia inca un copil al celor doi, in varsta de 8 ani. Cuplul a declarat ca Heidi Siebenaler nu stia despre existenta drogurilor in locuinta, iar ca marijuana era tinuta departe de copii.

Daily Mail Liber la cannabis in Elvetia! Fiecare fumator poate cultiva patru plante... Atentat esuat la Obama? Serviciile Secrete l-au arestat pe cel care a tras in Casa Alba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x