Antena Căutare

Subway detroneaza McDonald's: detine cel mai mare lant de restaurante din lume

Lantul de restaurante Subway a detronat McDonald's de pe primul loc in topul fast food-urilor, avand mai multe unitati deschise in lume. La sfarsitul anului trecut, Subway a anuntat ca detine 33.749 de locatii, comparativ cu 33.737 ale McDonald's.

Subway si-a deschis primul restaurant in Vietnam, iar printre alte locatii mai detine una pe o barca in Germania, la salile de bowling si chiar la o biserica din Buffalo, in SUA.

Succesul Subway este atribuit chiar acestei disponibilitati de a deschide magazine in locuri neobisnuite si pana la ore tarzii, transformand restaurantele in ceea ce expertii numesc "magazine kebab pentru cei care merg in cluburi si se imbata".

Este considerat ca in acelasi timp consumatorii refuza junk food-ul in favoarea a ceea ce este perceputa ca fiind o alternativa mai sanatoasa.

Spre deosebire de McDonald's, al carui Big Mac contine 30 de grame de grasime, Subway promoveaza o multime de sandviciuri care contin chiar de cinci ori mai putine grasimi, astfel ca lantul de restaurante s-a ales cu reputatia de a avea mancare mai sanatoasa.

Compania Subway a fost fondata cu 1.000 de dolari in 1965 de un tanar american pe nume Fred DeLuca, in Bridgeport, Connecticut.

Sursa: Antena3

Carnagiu in Pakistan: 34 de oameni, ucisi intr-un atentat sinucigas... Copil roman mutilat in incendiu, salvat in SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x