Antena Căutare

Tesla a atins obiectivul stabilit de Elon Musk pentru Model 3! 5000 de mașini pe săptămână și numărul va crește!

Reprezentanții Tesla au anunțat că au atins pragul de producție de 5000 de unități pe săptămână pentru cea mai nouă mașină, Tesla Model 3. Astfel, obiectivul stabilit de Elon Musk a fost atins.

Tesla Model 3

bgr.com

Reprezentanții Tesla au anunțat că au atins pragul de producție de 5000 de unități pe săptămână pentru cea mai nouă mașină, Tesla Model 3. Astfel, obiectivul stabilit de Elon Musk a fost atins.

De asemenea Tesla a anunțat că va crește ținta pentru Model 3 la 6000 de unități pe săptămână. Model 3 este prima mașină electrică produsă în masă de Tesla.

„Ultimul an a fost unul dintre cei mai dificili din istoria companiei și suntem foarte mândri de întreaga echipă Tesla” au spus reprezentanții companiei într-o declarație de presă. Aceștia au adăugat că „nu a fost ușor, dar cu siguranță a meritat din plin”.

Tesla a vorbit, de asemenea, și despre plecarea unui dintre cei mai buni ingineri ai companiei, Doug Field. Acesta părăsește Tesla după o perioadă de 5 ani petrecută alături de compania ce produce mașini electrice. Vorbind despre Doug Field, Elon Musk, fondatorul Tesla a spus că accesta este „unul din cei mai talentați ingineri din lume”.

Un purtător de cuvânt i-a mulțumit lui Doug Field pentru „pentru munca depusă de-a lungul anilor și pentru tot ce a făcut pentru Tesla”, însă nu a spus care a fost motivul plecării acestuia.

Cel mai căutat escroc al Marii Britanii, Mark Acklom, a fost arestat în Elveția!... ULTIMĂ ORĂ: Angajat al unui aeroport, înjunghiat în cap de un bărbat...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x