Antena Căutare

Toată lumea îl știe pe Antonio Banderas, dar uite cum arată fiica lui! Aparițiile tinerei taie răsuflarea bărbaților

Stella del Carmen în vârstă de 23 de ani este de o frumusețe răpitoare! Aceasta este celebră în rândul adolescenților pentru faptul că este fiica celebrilor Antonio Banderas și Melania Griffith!

Toată lumea îl știe pe Antonio Banderas, dar uite cum arată fiica lui! Aparițiile tinerei taie răsuflarea bărbaților Galerie
Toată lumea îl știe pe Antonio Banderas, dar uite cum arată fiica lui! Aparițiile tinerei taie răsuflarea bărbaților | Hepta

Tânăra este extrem de discretă cu viața ei personală, dorind să nu apară în tabloide!

Stella del Carmen Banderas studiază artele la Univesitatea de Arte din sudul Californiei. Aceasta nu a dorit să urmeze aceeaşi carieră ca părinţii săi deoarece s-a regăsit în cu totul altceva.

Producătorul documentarului ”Wild Carpathia” de la BBC, proprietar în România: ”Am 6.000 de metri pătrați de paradis!”

Toată lumea îl știe pe Antonio Banderas, dar uite cum arată fiica lui! Aparițiile tinerei taie răsuflarea bărbaților

Adolescenta este pasionată de arta vestimentară şi este des văzută la show-uri de modă, alături de mama şi sora ei, actriţa Dakota Johnson, în Florenţa.

Lady Gaga, de nerecunoscut! Artista a slăbit enorm și a trecut printr-o transformare uluitoare! Cum arată acum

Toată lumea îl știe pe Antonio Banderas, dar uite cum arată fiica lui! Aparițiile tinerei taie răsuflarea bărbaților

Tânăra domnișoară are o viață împlinită! Face ceea ce îi place și are o relație frumoasă de mai bine de un an de zile cu Alex Gruszynski.

Toată lumea îl știe pe Antonio Banderas, dar uite cum arată fiica lui! Aparițiile tinerei taie răsuflarea bărbaților

Antonio Banderas a fost infectat cu noul coronavirus

Actorul spaniol Antonio Banderas, care de curând a împlinit 60 de ani, a anunţat că este obligat să-şi serbeze ziua de naştere din izolare, având în vedere că a fost testat pozitiv cu COVID-19, relatează EFE.

Banderas a explicat pe contul său de Twitter că se simte "relativ bine", doar puţin mai "obosit" decât în mod obişnuit.

Antonio Banderas are coronavirus: "Sunt obosit!" Actorul se află în categoria de risc. Care este starea de sănătate a acestuia

El s-a arătat "încrezător" că se va recupera "cât mai repede posibil, urmând indicaţiile medicilor", care, speră el, îi vor permite "să depăşească procesul infecţios" de care suferă şi care a afectat "atâtea persoane de pe tot globul".

"Voi profita de această izolare pentru a citi, a scrie şi a continua să-mi fac planuri pentru a da un sens celor 60 de ani recent împliniţi, o vârstă pe care o privesc cu mare dorinţă şi speranţă", a precizat actorul.

Actorul a fost declarat vindecat de COVID-19

Antonio Banderas a reușit să învingă infecția cu noul coronavirus după 21 de zile. Anunțul a fost făcut chiar de renumitul actor, care a făcut public un mesaj emoționant.

Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus după 21 de zile: ”Gândurile mele merg spre cei care n-au fost atât de norocoși ca mine!”

Antonio Banderas a dezvăluit că a fost depistat pozitiv pentru coronavirus chiar în ziua în care a împlinit 60 de ani, dar acum acesta a mărturisit că a învins boala.

”După 21 de zile de izolare, pot să spun că am învins coroanvirusul.”, a declarat actorul, potrivit ABC.es.

Copil de cinci ani, în lacrimi, în timpul lecțiilor online. Mama lui a tras un semnal de alarmă: ”Nu e ușor pentru ei să... Rugăciune la icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Luminează calea vieții tale și dezleagă necazurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x