Antena Căutare

Trei maghiari au inscenat doua decese pe Costa Concordia

Politia din Ungaria a arestat trei persoane dupa ce avocatul acestora si-a dat seama de relele intentii ale clientilor sai. Cei trei maghiari au incercat sa obtina bani de la asiguratorii Costa Concordia, inscenand doua morti inexistente.

Eva Fiedlerne Puspok, in varsta de 38 de ani, si-a inscenat moartea sa si pe a fiicei sale. Femeia a fost ajutata de mama si iubitul ei, care au anuntat politia ca cele doua au decedat in urma naufragiului vasului Costa Concordia.

Pentru ca povestea sa para cat mai reala, mama Evei a angajat un avocat, pe Peter Roni, care sa o ajute sa obtina daunele materiale de la compania care opera vasul esuat. Femeia i-a povesit avocatului ca fiica si nepoata ei sunt pe vas, insa nu a fost capabila sa inventeze si motivul prezentei lor acolo.

Avocatului i s-au parut suspecte informatiile primite, asa ca a discutat si cu iubitul Evei. Acesta nu a fost foarte coerent in declaratii, aratandu-se in schimb foarte interesat de suma de bani pe care o poate obtine de pe urma celor doua decese. A doua zi dupa discutii, barbatul a revenit la avocat si a retractat cele povestite, explicand ca fetita s-ar afla de fapt in viata.

Avocatul a decis sa cheme politia, iar iubitul Evei a trebuit sa vina cu fetita. Cea mica nu era la curent cu tentativa de inscenare pusa la cale, astfel ca si-a dat mama de gol, povestind politistilor ca aceasta este in viata si chiar s-a jucat cu ea in parc cu o zi in urma.

Mama fetitei a fost gasita imediat de catre oamenii legii. Eva, mama si iubitul sau au fost arestati si au marturisit politistilor ca au incercat sa insceneze moartea pentru a obtine bani. Sperau ca firma care opera vasul Costa Concordia sa le ofere daune materiale.

Foto: Daily Mail

Epidemie de gripa in Bulgaria... Romania a semnat un document care instaureaza tirania pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x