Antena Căutare

Un avion Air France a aterizat de urgenta de teama prezentei la bord a unei bombe

Alerta cu bomba joi seara pe un avion Airbus A320 al Air France care zbura pe ruta Paris-Tel Aviv. In urma suspiciunilor aeronava a aterizat de urgenta pe aeroportul Bale-Mulhouse, la cererea capitanului de bord, a transmis compania.

"Conform procedurilor in vigoare si ca masura de precautie, echipajul zborului AF2220 care decolase de la Paris-CDG la 29 februarie ora 19:13 cu destinatia Tel Aviv si 123 de pasageri la bord (dintre care doi copii mici), a fost deviat catre aeroportul Mulhouse (estul Frantei, n.r.), in urma suspiciunii existentei la bord a unui dispozitiv explozibil", a anuntat Air France intr-o declaratie scrisa, citata de Mediafax.

Aeroportul a trebuit sa fie inchis timp de o ora din cauza mobilizarii pompierilor in cadrul incidentului, iar avionul a aterizat "in deplina siguranta" la ora locala 20:24 (21:24, ora Romaniei).

"Autoritatile au declansat procedura de securitate obisnuita. Pompierii au stabilit un cordon de securitate, apoi jandarmeria si genistii au inceput controalele", dar nu au gasit nimic suspect, a explicat la randul sau o purtatoare de cuvant a aeroportului.

Foto: luftfahrt.net

FOTO! Tratatul pentru disciplina fiscala in UE, semnat de liderii a 25 de state membre... Grecii devin tot mai disperati. Un somer a tras cu arma spre fostul patron...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x