Căutare Live

Un avion s-a prăbușit în Iran: 38 de pasageri au murit!

Un avion de pasageri s-a prăbușit în Iran, relatează televiziunea de stat, citată de ABC News. Peste 40 de oameni se aflau la bord.

Wikipedia

UPDATE! La bord se aflau 40 de pasageri și opt membri ai ecipajului. în urma accidentului aviatic, 38 de persoane au decedat, iar opt au fost rănite.

Un avion de pasageri s-a prăbușit în Iran, relatează televiziunea de stat, citată de ABC News. Peste 40 de oameni se aflau la bord.

Se pare că niciun pasager nu a supraviețuit.

Aeronava a căzut într-un complex rezidențial din capitala țării, Teheran. Aparatul de zbor, aparținând companiei aeriene Taban Air s-a prăbușit imediat după decolarea de pe un aeroport din vestul orașului.

Pilotul a pierdut controlul după ce unul dintre motoare nu a mai funcționat.

Avionul era unul de pasageri, de mici dimeniusni, produs în Iran, cu tehnologie ucraineană.

Japonezii au comemorat 69 de ani de la atacul cu bombă atomică din Nagasaki... O legendă a boxului s-a transformat în femeie: Are o poveste incredibilă, dar adevărată!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri