Antena Căutare

Un bărbat din Florida a fost arestat după ce a urinat pe o mașină de poliție

William Leal-Vasquez, în vârstă de 30 de ani, a fost reținut de poliție, după ce a urinat pe partea pasagerului a unei mașini de poliție, care fusese parcat într-o parcare din departamentul de poliție închis.

William Leal-Vasquez, în vârstă de 30 de ani, a fost reținut de poliție, după ce a urinat pe partea pasagerului a unei mașini de poliție, care fusese parcat într-o parcare din departamentul de poliție închis.

După cum a raportat Local10, Leal-Vasquez a ales să ignore diferitele semne de "nu intra", în timp ce mergea cu bicicleta direct în parcarea închisă a secției de poliție.

Potrivit afirmației de arestare obținută de Local10, bărbatul a informat ofițerii că se deplasase acasă după muncă, când - după ce se bucurase de trei beri - și-a dat seama că trebuie să folosească toaleta. Nu este clar motivul pentru care Leal-Vasquez a ales să folosească o mașină de poliție ca pe o baie publică.

Se pare că utilizarea unei mașini de poliție pe post de pișoar este o situație mai puțin întălnită de ofițerii de poliție.

Un bărbat din Florida a fost arestat după ce a urinat pe o mașină de poliție

Directorul de siguranță publică din Newark, Anthony Ambrose, a făcut următoarea declarație la acea dată: „Nu vom tolera absolut deloc lipsa de respect față de poliție. Considerăm asta ca o insultă personală. Când departamentul nostru a luat la cunoștință acest lucru, ne-am moilizat repede pentru a-l reține pe suspect”.

Un incident similar s-a întâmplat și în ultima lună din Marea Britanie. După cum a relatat East Anglian Times, un bărbat a fost arestat după ce a urinat pe o mașină de poliție britanică de transport (BTP) aproape de stația Colchester.

BTP a postat după un timp un mesaj pe Twitter în care a scris: „Camionul nostru este curat și înapoi pe drum”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se trece la programul de cinci ore de muncă! Mai multe companii uriașe au anunțat că reduc timpul de muncă al angajațilo... Zeci de zboruri au fost anulate pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, din cauza unei defecţiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x