Antena Căutare

Un barbat si-a scos ochii cu mainile goale, in biserica, pentru ca asa i-au zis "vocile"

In timpul slujbei de duminica din Viareggio, Italia, un barbat si-a scos ochii pentru ca asa i-au spus vocile, scrie shockingtimes.com.

Potrivit martorilor, barbatul in varsta de 46 de ani s-a ridicat in picioare in timpul slujbei si, cu un calm desavarsit, si-a scos ochii cu mainile goale, in fata oamenilor ingroziti. Mama barbatului a incercat sa il ajute, in timp ce preotul a sunat la salvare. Odata ajuns la spital, barbatul le-a spus doctorilor ca „vocile i-au spus" sa isi scoata ochii.

Doctorii s-au declarat uimiti de rezistenta barbatului la durere, acesta raspunzand cu un calm iesit din comun la intrebarile medicilor.

Mai mult, medicul care l-a tratat a declarat ca pacientul nu a aratat niciun semn de disconfort sau durere, spunand ca, din punctul lui de vedere, ca sa-ti scoti singur ochii trebuie sa fii de o duritate extrema.

Mama barbatului a fost intreabata daca are idee de ce fiul ei a facut asa ceva. Aceasta a raspuns ca exista un pasaj in biblie care spune "Daca pacatuiesti cu ochii, scoate-i" si probabil fiul sau a luat-o de buna.

Barbatul a ramas orb si a fost transferat la un spital psihiatric, unde primeste tratament.

Foto: bloody-aliice.deviantart.com

Campanie electorala la bara: A facut striptease, pentru a castiga legislativele din Polonia... VIDEO! De ziua lui, Vladimir Putin si-a facut cadou o armata mai buna!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x