Antena Căutare

Un cercetator roman a murit intr-o explozie la un laborator din SUA

Un cercetator roman a murit in Statele Unite dupa ce laboratorul unde se afla a sarit in aer. Adrian Martin, de 56 de ani, lucra la o companie ce realizeaza sisteme pentru industria petrochimica, din orasul Menlo Park.

Potrivit pompierilor, in momentul producerii deflagratiei romanul efectua un amestec de metan, heliu si nitrogen. Chimistul, grav ranit, a fost scos din camera pentru a i se acorda primele ingrijiri medicale, insa a facut stop cardiac si s-a stins din viata la putin timp.

Suflul exploziei a ranit la ureche si o femeie care se afla langa usa laboratorului, potrivit ziare.com. Pompierii au descoperit aici un rezervor fisurat in care se afla gaz metan, dar nu sunt siguri daca aceasta a fost cauza tragediei.

Din declaratiile sotiei omului de stiinta roman, Livia Martin, familia a ajuns in Statele Unite in anul 2007. Cei doi parinti au dorit sa-si ajute fiica in implinirea visului de a face o cariera in muzica.

Sursa: Jurnalul National

O femeie a zburat 9 ore alaturi de cadavrul iubitului, inecat cu mancare din avion... Site-urile "Daily Telegraph" si "Betfair", atacate de hackeri turci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x