Antena Căutare

Un concurs de mancaruri iuti s-a lasat cu sangerari nazale si dureri atroce

Un restaurant din Scotia a organizat un concurs de mancat chilli, iar doi dintre participanti au ajuns la spital dupa li s-a facut rau de la mancarea prea iute.

Cei care au participat la concursul de mancat "cel mai iute chilli din lume" au semnat o declaratie prin care isi asumau riscurile la care se expun.

Bevery Jones a fost incoronata Regina chilli-ului, ea reusind sa manance noua linguri de mancare iute fara sa i se faca rau. Totusi, din cauza lesinurilor si durerilor stomacale ale participantilor, serviciul de ambulante a fost solicitat de mai multe ori.

Curie Kim, o studenta coreana, a fost dusa la Urgente de doua ori. "Prima data am fost dusa la spital la ora 4, iar apoi la 9. Mi-a fost foarte rau. N-am mai simtit in viata mea o asemenea durere", a declarat studenta pasionata de mancaruri iuti. Mike Lavin, un competitor din Polwarth, a ajuns si el la spital, iar alti participanti au avut dureri stomacale puternice si sangerari nazale.

Abdul Ali, patronul restaurantului s-a declarat multumit de competitie deoarece intrecerea "iute" a strans sute de lire in donatii pentru o organizatie caritabila. Autoritatile Edinburgh-ului nu au fost la fel de incantate de concurs pentru ca serviciile medicale au fost din cale afara de solicitate.

Foto: hepta.ro

Microsoft evalueaza achizitia Yahoo. Actiunile companiei cresc cu peste zece procente... Citeste ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs inainte de moarte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x