Antena Căutare

Un foc de artificii a provocat haos intr-un oras din China. Peste 100 de oameni au fost raniti

Un grandios foc de artificii s-a incheiat brusc in haos si durere, intr-un mare oras din vestul Chinei. Aproape o suta de oameni au fost raniti dupa ce mai multe rachete au explodat, din greseala, chiar in mijlocul publicului.

Chinezii sunt, practic, cei care au inventat focurile de artificii si, prin urmare, le folosesc la orice eveniment deosebit. De aceasta data, a fost vorba de deschiderea unei expozitii internationale la Hangzhou, nu departe de Sanghai. Mii de localnici si turisti straini se bucurau de spectacol cand, dintr-o data, s-a dezlantuit iadul: mai multe rachete au explodat chiar in zona spectatorilor, in aer sau la sol.

Cuprinsi de panica, oamenii au fugit cat au putut de repede, sub o adevarata ploaie de foc. Aproape o suta dintre ei au suferit arsuri si alte rani usoare. Din fericire, spitalul orasului nu era departe. Doar cinci raniti, in stare mai grava, au ramas internati, dar vietile lor nu sunt in pericol. In acelasi spital au ajuns si cativa demnitari locali, carora accidentul le-a provocat un soc emotional.

foto: Hepta.ro

Presedintele Bundenstagului: "UE nu mai poate primi noi membri". Ce spune despre Romania... Ministrul turc de Externe: "Vom riposta din nou in cazul in care vor mai exista incidente la frontiera cu Siria&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x