Antena Căutare

Nici coronavirusul nu scapă de hoții români! Ce i-a dat prin cap unui tâlhar, ca să scape basma curată, este de necrezut! Deznodământul l-a lăsat mască

Un hoț român și-a făcut din coronavirus un aliat. Bărbatul a folosit spaima generată de răspândirea Covid-19, ca să scape basma curată. Deznodământul, însă, l-a lăsat mască.

Nici coronavirusul nu scapă de hoții români! Ce i-a dat prin cap unui tâlhar, ca să scape basma curată, este de necrezut! Deznodământul l-a lăsat mască
Nici coronavirusul nu scapă de hoții români! Ce i-a dat prin cap unui tâlhar, ca să scape basma curată | profimediaimages.ro

Hoțul român, în vârstă de 33 de ani, a încercat să profite la Roma de măsurile preventive luate de Guvernul italian împotriva răspândirii noului coronavirus, printre care și recomandarea de a păstra distanța de cel puțin un metru între oameni, în locuri publice.

Hoțul a fost prins, săptămâna trecută, după ce a încercat să fure geanta unui pasager în vârstă de 61 de ani, într-un autobuz, pe Viale Libia. Victima a alertat imediat șoferul și a sunat la 112, iar carabinierii au intervenit în câteva minute.

„Alegem pacienții! Suntem ca în timpul războiului, din cauza coronavirusului”. Un medic din Italia, dezvăluiri terifiante! Cine are prioritate la șansa la viață!

Ca să scape, românul i-a împins pe carabinieri, a încercat să fugă, după care a declarat că a fost infectat cu coronavirus.

Ministrul Educației, planuri BOMBĂ pentru elevii care stau acasă, din cauza coronavirusului! Ce le-a cerut profesorilor

Deznodământul nu a fost nici pe departe cel pe care l-ar fi dorit hoțul român. Controlul medical efectuat ulterior la spitalul Policlinico Umberto I a arătat că românul era de fapt perfect sănătos. A fost arestat și trimis în judecată cu acuzația de furt agravat și ultraj.

Polonia - Şcolile, creşele, teatrele, cinematografele, închise timp de 15 zile... Erdogan compară tratamentul aplicat de autorităţile greceşti migranţilor cu al naziştilor şi anunţă că menţine deschise ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x