Antena Căutare

Un mort şi şapte răniţi într-un incident armat la Seattle

O persoană a fost ucisă, iar alte şapte au fost rănite într-un atac armat în centrul oraşului american Seattle, potrivit autorităţilor, relatează AFP.

”Poliţişti anchetează cu privire la un atac armat în apropiere de centrul oraşului”, a anunţat miercuri pe Twitter Poliţia din Seattle. ”Mai multe victime. Poliţia caută suspectul care a fugit. Poliţişti şi medici acordă îngrijiri răniţilor”, adăuga aceeaşi sursă.

Şefa poliţiei, Carmen Best, a anunţat la faţa locului că o femeie a fost ucisă, iar mai multe alte persoane au fost rănite.

Un martor intervievat de presa locală a declarat că a văzut doi bărbaţi care se certau după care au început să se împuşte, atingând trecători.

Cei şapte răniţi - inclusiv un băiat în vârstă de nouă ani, au fost spitalizaţi la Harborview Medical Center.

O femeie în vârstă de 55 de ani a fost atinsă la abdomen, iar băiatul la picior şi se aflau în stare gravă, a anunţat o purtătoare de cuvânt a spitalului, Susan Gregg. Celelalte cinci victime, bărbaţi, se aflau în stare stabilă.

Incidentul a avut loc lângă un restaurant McDonalds. Este vorba despre al treilea atac armat în două zile în zonă.

Poliţia a deschis o anchetă şi a lansat o urmărire a suspectului, după ce a cerut populaţiei să evite zona.

Sursa : news.ro

Ea ce vină are? O fetiță, scoasă pe brațe din locuința ei distrusă într-un bombardament! „Nici măcar nu avem ce să le sp... Bilanţul victimelor erupţiei Vulcanului neozeelandez White Island creşte la 20 de morţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x